07 ноември 2008

Списание Ю


Това е най-новото безплатно издание на Русе, може да го намерите в по-добрите заведения и магазини срещу цената от (цифром и словом) 0 (нула) лева! В първият брой на изданието, който се очаква в началото на декември взима скромно участие и моята изкривена натура като авторче на статийка за моловете в Русе.

За какво иде реч в списанието: Списание Ю е месечно лайфстайл списание с тираж 3000 броя, обем 48 страници и се разпространява безплатно в Русе, а пълно копие на всеки брой има в интернет на
http://spisanieu.com. Младият и амбициозен екип на списанието залага на добре написаните текстове, репортажи, разкази от различни места на интересни теми и перфектна визия. Основната ни цел е списание Ю да бъде максимално близо до случващото се в Русе, България и по света, извън традиционните акценти в икономиката и политиката; да се интересува от начина на живот; да отразява добрия вкус – в отношенията, езика, бита; да информира; да отива отвъд повърхността на обществените явления и не просто да съобщава; да приобщава.