03 февруари 2010

Portabello - Къща мечта


Внушителното имение е разположено на крайбрежието на Corona del Mar, California. "Красивата врата", каквото е значението на името на имота предлага среда ориентирана изцяло към забавления и релакс. Уловил същността на 5 звезден плажен курорт, Portabello съчетава в своята атмосфера привлекателност, дизайн и декорация, обзавеждане и мода. Това имение за $75 милиона долара е повече от къщата на мечетите ви.

Всеки ъгъл на къщата е обзаведен в екстравагантен стил и невиждан лукс. Разгърнат върху 6700м² Portabello е идеалното място за релаксация и отдих през всеки един сезон. Терасите и гаража са с обща квадратура от 2400м², а гаража е достатъчно голям за да събере 16 коли.

Интериорът на Portabello е толкова добър колкото и екстериора. Перлата в Corona del Mar може да се похвали с модерно и елегантно обзавеждане. Имението разполага със 8 спални, 10 бани и още 5 по-малко санитарни помещения. Леко притъмнени, многоцветно аранжирани, невероятно обзаведени, стаите ти придават чуствто за комфорт. На какво си заслужава да се наблегне зарди ексклузивно елегантния стил? Това са главните покой разположени върху 600м². Две спални, две бани обширен хол и кухня и естествено невероятният изглед към плажа. Техническите глезотии из цялото имение осигуряват допълнителен комфорт и удобства, неприкосновенност и сигурност на гостите.

Забавлението е най-съществената част от духа на Portabello. Осигурено е от два SPA къта, poolside lounge обособена зона с барбекю, боулинг писти, авто музей, арт театър салон за прожекции, кафене и напълно оборудван фитнес център.

Към галерията с останалите снимки