23 септември 2008

Първи впечетленияОт 4-тия сезон на Big Brother.

Първият лайв от реалитито на Нова започна доста драматично. Каквито и определения да се сложат ще са верни, и в следващите месеци това ще е най-обсъжданото събитие от родния ефир.

Началото беше малко фолкаджийско с видео визитката на Иванина Колева, която несъмнено ще предизвика интерес в българските мъжки издания. Другата чалгарка надъхана "да кара хубави коли, да носи маркови дрехи и да и е безгрижна" е Нели Христова. За да постигне целта, която си е поставила в живота, 25 годишната пловдивчанка дои 66 годишен дедка от Албания, както сама каза във видето си. Вероятно заради

мисълта, че 3 месеца ще е далеч от своя полов атлет, Нелчето взе, че припадна в студиото. Това измести вниманието от толкова ловко пазената изненада, че съквартирантите ще трябва да живеят известно време в останки от самолет, разбит в двора на модерната къща.

Други колоритни гости на големият брат са Даниела Костова, определяща себе си като мъж под името Манол. Към лицето Даниела/Манол, приятелите галено се обръщали с името Данчо. Самие Джеферова - самоук ходжа на 56 години, Емилия Арабаджиева - изключително позитивен човек, преборила се с тежка форма на рак, Наталия Михаилова - много весела и екстремна натура, от която се очаква доста в шоуто.

Несъмнен интерес ще предизвика и Мила Петрова. Преди 11 години след катастрофа тя губи зрението си, в момента е студентка учеща журналистика и приложна лингвистика. Продуцентите са пригодили условията в къщата за безпроблемното и пребиваване там.

Странно е решението на Биг Брадър да вкара само жени (11 на брой) в къщата си, превръщайки я в курник, в който всеки момент се очаква да започнат типичните женски деления, скандали и препирни. Надеждата за промяна е, че в следващият лайв (в четвъртък) ще се появи и мъжко участие в предаването. Прогнозите са породени от 11-те въпросителни под снимките на участничките в сайта на реалитито, и от надеждата, че няма да гледаме как 3 месеца 11 жени си скубят косите, дърпат сутиените (е това може и да го преживеем), и убиват времето в клюкарстване, превръщайки къщата в женски пазар.

2 коментара:

Цветелин Павлов каза...

Аве, Комшията!!

оО

Тая статия авторска ли е бе джингиби?

Ти си имал талант, бе мойто... Ареса ми... Като едно списание е комшията... :)
Веднага те вкарвам в един проект (демек почвам го) за онлайн списание... нещо от сорта на "Пийене до смърт и други моменти от живота..."

DrЪnata каза...

Тей комшо! Баш си е авторска. Бех се надъхал след старта на бай Брадъра и я излях. Пък за проектчето, знаеш, че на маса ми е силата така, че си е точно като за мене :)