30 юли 2008

Ученик маже с крем гола стриптийзьорка в час

   Стриптийзьорка изненада приятно 16-годишен ученик от Нотингам за рождения му ден, пише днес Daily Mail.

Майката на ученика решила да направи необичаен подарък на сина си и помолила класната му да пусне в час актьор от парти-агенция. Учителката бързо се съгласила, даже предложила да запише „изненадата“ с камера, за да увековечи реакцията на тийнейджърите.

И дошъл тържественият момент...Апетитна мацка в полицейска униформа влязла неочаквано в час, а учителката не се стреснала.

„Полицайката“ обаче започнала да се съблича, а учениците крещели от радост.

После палавата „полицайка“ накарала рожденика да пропълзи на четири крака пред учебната дъска, плеснала го по дупето 16 пъти (по един път за всяка година), а след това на фона на парче от Бритни Спиърс се съблякла по бикини и сутиен.

А след това  казала, че рожденикът е много непослушен и не си е написал домашното и затова трябва да намаже голото й тяло с крем.

Учителката вече била в шок и решила скандалното шоу веднага да бъде спряно.

След кратко разследване на „инцидента“ станало ясно, че в парти-агенцията, където майката позвънила, имало...леко объркване.

Всъщност жената искала в час да отиде актьор, облечен в костюм на горила, но в агенцията объркали поръчките и изпратили в училището стриптийзьорка вместо горила.

Ех...защо и моята майка не ми правеше такива подаръци на времето.От 10 годишен си мечтая как мажа гърба(примерно)на палава полицайка в час по български докато съучениците ми рецитират "Хаджи Димитър"

Жив е той, жив е! Там на балкана
потънал в кърви, лежи и пъшка,
юнак с дълбока на
гърди
рана,
юнак във младост и в сила мъжка.

На фона на тази история горните редове придобиват съвсем друг(някак си по-палав)смисъл.Както се казваше в рекламата:Имам(х) си една мечта...

 

Мат`риала от днес.бг