30 юли 2008

Мис ерекция

Снимка:Булфото

Тя е от Русе, казва се Надежда Иванова и е на 25. Нейната фотография е избрана измежду хилядите, които пристигнаха през последните дни на сайта erekcia.com.

Инициативата е част от кампанията „Пламък за секс“, която има за цел да разкрие пред българския мъж различни нови методи за подобряване на климата в леглото.

Лица на кампанията бяха фолк фурията Камелия и сексапилната водеща на "Секс игри, ах", Дияна Любенова. Помагаха им известни сексолози и психолози.

На култово място в столицата – на Попа, беше поставен брояч, който да отчете колко са сексуално задоволените граждани. Засега бройката е 14 200 човека. Устройството ще остане на пъпа на София до края на годината, за да напомня за различни начини за  лечение и решаване на сексуалните проблеми.

Освен че взе скромната награда от 100 лв, миската от Русе заслужи правото да нулира брояча и да се изкаже по някои важни за мъжкото съсловие въпроси. Тя сподели, че никой не трябва да се притеснява, ако има проблем с ерекцията, нито пък да се ограничава – добре е да се експериментира.

Според Надежда е крайно време българките да се вземат в ръце и да не бъдат само добри майки и домакини, а и всеотдайни партньорки в леглото.

Блондинката споделя и, че обича да експериментира, въпреки предпочитанията си към сериозните и дълги връзки. Как се съчетават двете – не става много ясно.

 

 

 

Статията е взета от днес.бг