29 юни 2010

Provideoz - Sunny Beach 2010


Provideoz са екип айляци от Добрич, които направиха едно доста добро видео, представящо Слънчев браг в парти Ибиса стил. Красиви жени, хубави коли, плажни партита и целият лукс, който може да ти предостави Sunny Beach са събрани в 4 минути подкрепени от изкъртващ саунд! Видео достойно да рекламира черноморието ни на всички парти пийпъл араунд дъ уърлд!




Ето и двата най-силни трака от видеото:
Jason Rivas - Carnivale 2K10 (Horny United Mix)
Lil Jon - U Dont Like Me (Prod. By Diplo)

8 коментара:

Walter Sobchak каза...

Само не казват, че тия с убайте задници не се въртят в тълпите около простолюдието, ами е най-добре да имаш една от тия убайте коли или да пиеш малки бирички докато батковците с веригите на врата ги свалят на дансинга и после ги возят на гости.

почивки лято 2012 в Турция каза...

просто нямам думи за видеото, както се казва без коментар :)

Куба каза...

в очакване на нови неща - поздрави и до скоро

Екскурзии Великден каза...

Е само футболистчето в бара не ми се върза в цялата картинка. Иначе си е точно така в Съни Бич-а. Простолюдие там няма, тъй че тия с "убайте задници" са си там и ти ако нямаш хубава колица незнам какво правиш там. Клипчето е яко, музиката е малко хард за реклама, особено в началото, но важното е купона да тече!

Мадагаскар каза...

интересен блог, продължавайте да постирате и да споделяте с всички нас, в очакване на нови публикации - поздрави и до скоро

средиземноморски круизи каза...

Поздравления за чудесни клип, който сте направили на Слънчев браг в стил парти Ибиса. ТЪКМО ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ И НИЕ МОЖЕМ ДА СИ НАПРАВИМ ПОДОБНО ЗАБАВНО НЕЩО. При нас също е пълно с красиви жени, хубави коли, плажни партита и целият лукс, който може да ти предостави Sunny Beach.Клипът е дълъг цели 4 минути където се вижда всичко това , а и е подкрепени от невероятен саунд! Напълно съм съгласна, че видеото може достойно да рекламира черноморието ни на всички парти пийпъл араунд дъ уърлд! Има с какво да сме горди и какво да покажем.

почивка тунис каза...

И ние можем да си направим страхотен IBIZA ДЕН, Слънчев бряг е чудесен курорт.

paco rabanne 1 million каза...

Благодаря за хубавият клип, Ибиза е едно страхотно преживяване на което някой ден съм решила да посетя и да ги видя.Макар, че ако на някой му се гледат хубави жени и мъже вече и в нашият Слънчев бряг можем да намерим същото с малката разлика, че самата музика няма да е такава.Хубаво е, че клипът е дълъг цели 4 минути където се вижда всичко това , а и е подкрепени от невероятен саунд.Определено става за една страхотно реклама.Вече нашето ниво от към привличане на туристи е доста голямо.Макар че на скоро даваха именно там как се напиват и какви ли не неща правят, но щом е позволено ...те заради това идват.