29 януари 2009

Наздраве!


Наздраве и честит рожден ден на... МЕН! Пожелавам си най-вече здраве, щастие, пари и същите добри приятели, с които да си пия бирата. Пожелавам си следващата една година да бъде най-добрата, да ми донесе много повече весели моменти, незабравими вечери и по-малко махмурливи дни :) И най-накрая да ми донесе нещо интересно, от което могат да се изкарат добри пари.

Ако и вие искате да ми пожелаете нещо - тук е мястото... или в някой уютен бар ;)


19 януари 2009

Мис Чернобил

На какво може да попаднете докато търсите "Чернобил" в Google

14 януари 2009

Fisker Karma


В Детройт Fisker Automotive показа прототип на кабрио версия на модела Karma, която е с допълнителен символ “S” в името си, идващ от думата „Sunset”, означаваща залез. Концепцията е с прибиращ се твърд покрив, изработен от алуминий.

Кабриолетът се задвижва от същата хибридна система (Q-DRIVE), както и седанът. Тя се основава на литиево-йонна технология, която е собсвтеност на компанията Quantum Technologies и за момента се предоставя единствено на Fisker Automotive.

Хибридната система включва и два електродвигателя с обща мощност 403к.с., както и двулитров бензинов агрегат, служещ единственно за зареждане на литиево-йонните батерии. Разстоянието, което може да измине автомобилът само с пъроначалната енегрия в батериите е 80км., но благодарение на бензиновия двигател то може да достигне до 480км.




Донор:autoblog.bg

Банго

Хайде честито на сичкото роми, ромки и малки ромченца!

13 януари 2009

Дует Кожухарови - Да Даде Господ

Пожеланията ми за новата година, възпяти в песен:



05 януари 2009

Снежен човек

Желан или не вече си имаме сняг. Ако и вие като мен нямате какво да правите и ви стяга шапката излезте и си направете един снежен човек. Но не бъдете традиционалисти :)